26
Vin, Apr

Eveniment

În cadrul conferinței de presă ce a avut loc la Primăria Brașov, primarul Allen Coliban l-a prezentat pe noul său consilier pe probleme de urbanism și arhitectură.

Johannes Bertleff, fost vicepreședinte la nivel național al Ordinului Arhitecților din România și fost președinte al organizației - filiala Brașov-Covasna-Harghita, este hotărât să își lase amprenta pe imaginea orașului Brașov.

Tema abordată în cadrul conferinței a fost despre modalitățile de identificarea a problemelor, dar și a oportunităților de dezvoltare urbană în municipiu.

Noul consilier al primarului a făcut și o trecere în revistă a provocărilor cu care se confruntă municipalitatea în prezent și în luarea deciziilor pentru dezvoltarea ulterioară, punând accentul pe faptul că trebuie găsită o cale echitabilă între protecție și dezvoltare.

Consilierul primarului pe probleme de urbanism și arhitectură are și sarcina de a gestiona activitatea curentă a Primăriei Brașov în domeniul urbanismului și autorizărilor de construire, sprijinind astfel activitatea viceprimarului Flavia Boghiu, care are atribuții delegate în acest domeniu. 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: