19
Mar, Mar

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Principalul suspect în cazul omorului comis în weekend, la Săcele, a fost arestat.

,,La data de 25.11.2020 Tribunalul Brașov a fost sesizat cu propunerea de arestare preventivă a numitului ZGM pentru infracțiunea de omor, prev. de art. 188 alin. 1 C.pen.

Din probele administrate a rezultat că, în noaptea de 21/22.11.2020, în jurul orei 24:00, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice la parterul blocului nr. 1 de pe str. (...)  din mun. Săcele, jud. Braşov, numitul ZGM a lovit-o fără motiv cu piciorul pe victima BO în vârstă de 65 ani, care dormea pe casa scării într-un aşternut improvizat, i-a acoperit gura cu palma pentru a o împiedica să ţipe, i-a dat pantalonii jos şi i-a introdus o coadă metalică de mătură/mop în orificiul anal, cu consecinţa producerii unor leziuni ale organelor abdominale-pelvine şi a unei hemoragii puternice, care i-au cauzat decesul.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov a dispus plasarea inculpatului in detenție provizorie pentru o perioada de 30 de zile, începând cu data de 25.11.2020.

Inculpatul nu a furnizat declarație in cursul urmăririi penale și nici in fata judecatorului de drepturi și libertăți.

Inculpatul nu a formulat contestație.", a explicat, pentru brasovtv.com, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Brașov, Cristina-Gabriela Ciolacu .


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: