03
Vin, Mai

sursa foto: digisport.ro

Eveniment

UPDATE

România U21 și Danemarca U21 au încheiat la egalitate, scor 1 - 1, întâlnirea din această seară, de la Ploiești, contând pentru calificarea "tineretului" la turneul final din vara anului viitor.

România U21 - Danemarca U21  1 - 1

Min. 72: Gol România! Olaru șutează în bară din afara careului, mingea ajunge la Moruțan, care pasează în fața porții, de unde Costache egalează.

Min. 50: Gol Danemarca! Laursen transformă o lovitură de la 11 metri, după ce românii au cerut, în mai multe rânduri, lovituri de pedeapsă, dar arbitrul nu le-a acordat.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Meciul dintre România U21 și Danemarca U21 se va juca diseară, de la ora 20:30, la Ploieşti, şi reprezintă un meci decisiv pentru calificarea "tineretului" la turneul final din vara anului viitor.

România ocupă locul al doilea în Grupa a 8-a, nu mai poate pierde această poziţie, dar are nevoie de victorie pentru a prinde un loc cât mai bun în clasamentul celor mai bune echipe de pe locul secund. Primele cinci vor obține calificarea directă la turneul final.

Lotul anunțat de Adrian Mutu pentru meciul cu Danemarca

Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), George Micle (FC Argeș);

Fundași: Denis Haruț (FC Botoșani), Ștefan Vlădoiu (Universitatea Craiova), Alexandru Pașcanu (SD Ponferradina / Spania), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Denis Ciobotariu (CFR Cluj), Radu Boboc (FC Viitorul), Raul Opruț (Hermannstadt), Ricardo Grigore (Dinamo);

Mijlocași: Marius Marin (AC Pisa / Italia), Gabriel Simion (FCSB), Cătălin Itu (CFR Cluj), Darius Olaru (FCSB), Ianis Hagi (Rangers/Scoția), Alexandru Mățan (FC Viitorul), Claudiu Petrila (Sepsi OSK), Olimpiu Moruțan (FCSB), Vlad Dragomir (Perugia / Italia);

Atacanți: Nicolae Carnat (CFR Cluj), George Cîmpanu (Universitatea Craiova), Valentin Costache (CFR Cluj).

Naţionala mare este şi ea alături de echipa pregătită de Adrian Mutu, iar în această dimineaţă, pe FRF.ro, a fost postat un mesaj video în care selecţionerul Mirel Rădoi şi toţi jucătorii care pregătesc partida cu Irlanda de Nord le urează succes lui Ianis Hagi, Măţan, Paşcanu, Vlad şi celorlalţi jucători de la "tineret".

Video găsiți AICI.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: