06
Lun, Mai

sursa foto: BRAȘOV TV

Eveniment

Mai multe tinere din Brașov, suspectate de practicarea celei mai vechi meserii din lume, au fost luate la întrebări astăzi de polițiști.

Un cititor brasovtv.com, aflat la volanul mașinii personale, a făcut fotografii și le-a trimis la redacție însoțite de următorul mesaj:

,,Mă îndreptam cu mașina spre Piața Stupini. ’Fetițele’ au ieșit pe marginea drumului, iar polițiștii le-au întocmit procese verbale, dar mă îndoiesc de faptul că ele vor și plăti amenzile. Și mai e ceva, un ceva pe care l-aș încadra, că tot sunt instituite restricții din cauza COVID, la capitolul ’haz de necaz’: să știți că ’fetițele’ nu purtau mască de protecție!”

Reporterii Brașov TV au solicitat un punct de vedere de la purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, în privința rezultatelor acțiunii de control de astăzi, iar detalii vor fi publicate imediat ce vor fi furnizate redacției.

Dacă aveți imagini sau informații care pot deveni știri, trimiteți-le la redacție.

BRAȘOV TV

0368800381

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

facebook.com/BrasovTV

UPDATE Ora 19.30

,,Referitor la informațiile solicitate de către dumneavoastră, vă comunicăm faptul că pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 3 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1500 lei. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov desfășoară zilnic activități de verificare a modului de respectare a normelor legale în vigoare. Nu este tolerată nicio abatere de la lege! Solicităm tuturor cetățenilor să poarte masca de protecție, să păstreze distanțarea fizică și să nu se expună la riscuri. Totodată, solicităm respectarea prevederilor H.G. nr. 935/2020, act normativ, ce a intrat în vigoare la data de 09 noiembrie 2020, ora 00.00. Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice! Forțele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activități de verificare și instruire cu privire la respectarea prevederilor legale impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetățenii și pentru a preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2.”, a explicat, pentru brasovtv.com, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, agent de poliție Nadia Olaru.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: