28
Dum, Apr

Eveniment

De luni a intrat in vigoare carantina parțială în toată România, masură menită să limiteze răspandirea coronavirusului, care a ajuns deja la cote alarmante.

 Jandarmii brașoveni au desfășurat  acțiuni punctuale, pentru a verifica respectarea noilor reguli, pe traseele mijloacelor de transport în comun (în stații și la punctele terminale ale traseelor).

"În cursul nopții am desfășurat acțiuni de verificare a respectării prevederilor H.G. 935/2020, pe traseele mijloacelor de transport în comun, la capetele de linie și în Gara Brasov. 

Constatările noastre:

- toate persoanele verificate purtau mască de protecție;

- majoritatea, dintre cei controlați, au avut documentele necesare pentru a justifica prezența în stradă, la ora respectivă. 

Cei care nu au avut declarații pe propria răspundere, au primit din partea noastră și i-am îndrumat cum să le completeze corect. 

Declarația pe proprie răspundere trebuie să cuprindă: numele și prenumele, data nașterii, adresa locuinței sau a locului activității profesionale, motivul deplasării, data completării și semnătura.

Totodată atragem atenția asupra faptului că nerespectarea prevederilor ordonanței nr. 935/2020, privind restrictionarea circulației în intervalul orar 23:00 - 05:00, se sancționează cu amendă între 500 și 2500 lei", potrivit I.J.J. Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: