28
Dum, Apr

sursă foto: ziuaconstanta.ro

Eveniment

Toți ochii sunt ațintiți în această dimineață spre Ministerului Afacerilor de Interne (MAI).

UPDATE ora 11:00

În cadrul conferinței de presă ce a avut loc la sediul Ministerului Afacerilor Interne, ministrul Marcel Vela a trecut în revistă realizările pe care le-a avut de când ocupă această funcție. De asemenea, a vorbit și despre desfășurarea de forțe ale oamenilor legii care au descins, în această dimineață, la aproximativ 400 de adrese din toată țara, inclusiv din județul Brașov.

"Este cea mai mare acțiune executată de forțele M.A.I. din ultimii ani. Au acționat, astăzi, 3.000 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și cadre din alte structuri. S-au executat 619 acțiuni în forță dintre care 489 de percheziții și 130 de descinderi. Din cele 489 de percheziții, 386 sunt pe crimă organizată, 36 în zona judiciară, 46 pe criminalitatea economico-financiară și 21 pe infracțiuni care țin de arme și muniții. 

Cele 130 de descinderi au fost pentru punerea in executare a unor mandate de arest preventiv și pentru unele mandate europene de arestare. Au fost vizate 21 de grupuri infractionale care se ocupau de: trafic de droguri, trafic de persoane, trafic de migranți, proxenetism, infracțiuni economice, cămătărie și șantaj. Prejudiciul realizat de cele 21 de grupuri infracționale a fost de 190 de milioane de lei 160 de mii de euro", a declarat Marcel Vela.

ȘTIRE INIȚIALĂ ora 09:45

Un anunț important urmează să fie făcut, începând cu ora 10:00, de ministrul de Interne Marcel Vela și secretarul de stat Bogdan Despescu, relatează Realitatea PLUS.

Ședință importantă susținută, astăzi, de Marcel Vela la sediul M.A.I. La ora 10:00 va avea loc și o declarație de presă în cadrul căreia sunt așteptați să vină cu informații importante pentru români ministrul Marcel Vela și chestorul-sef de poliție, Bogdan Despescu.

Aceștia vor oferi informații legate de gestionarea epidemiei de coronavirus, dar ar putea aborda și chestiuni punctuale ale M.A.I. pentru că, chiar la această oră, sute de percheziții se desfășoară la mai multe adrese din toată țara. 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: