03
Vin, Mai

sursă foto: cnn.com

Eveniment

Prima Doamnă a SUA, Melania Trump, a transmis pe Twitter, în urma înfrângerii soțului ei, că "poporul american merită alegeri corecte".

Soția miliardarului republican l-ar fi sfătuit pe Donald Trump să-și accepte înfrângerea, potrivit surselor CNN.

"Orice vot, legal, trebuie numărat. Trebuie să ne apărăm democraţia prin transparenţă totală", a scris Melania, pe Twitter.

Iniţial, surse CNN au spus că soţia preşedintelui american Donald Trump, Melania, l-ar fi sfătuit pe liderul de la Casa Albă să accepte înfrângerea la alegerile din această săptămână, potrivit News.ro.

Prima doamnă Melania Trump s-a alăturat corului din ce în ce mai mare al celor din anturajul preşedintelui Trump care îl sfătuiesc că a sosit momentul ca el să accepte înfrângerea”, precizează sursa citată.

Presa americană a anunţat, sâmbătă, că Joe Biden este câştigătorul alegerilor pentru fotoliul de la Casa Albă, iar de atunci numeroşi lideri ai lumii i-au transmis democratului mesaje de felicitare. Donald Trump refuză însă să accepte înfrângerea şi denunţă o fraudă electorală care ar fi dus la victoria rivalului său, potrivit observatornews.ro.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: