07
Mar, Mai

sursă foto: zi-de-zi.ro

Eveniment

Piscina, 65 Ron pentru 30 de minute.

Deşi ţara noastră nu este departe de a fi cuprinsă de asediu din cauza crizei sanitare, se pare că românii caută cu îndârjire un colţ de linişte şi natură unde să poată să evadeze de sub presiunea măsurilor restrictive şi de teama coronavirusului.

Mulţi au renunţat să călătorească în străinătate şi caută locuri cât mai frumoase şi retrase chiar în România. 

Se pare că nici miile de cazuri de infectări cu COVID apărute în decurs de 24 de ore nu îi opreşte pe înrăiţii de călătorit să îşi ia "liber" de la realitate şi să dea o fugă departe de agitaţia oraşului. Acum că multe dintre oraşele europene şi chiar cele de peste ocean au impus măsuri drastice sau chiar şi-au închis frontierele cu celelalte ţări, peste 80% dintre români au ales să îşi petreacă zilele de concediu în ţara lor.

Pe măsură ce unii au descoperit locuri unice şi s-au bucurat de un concediu de vis, au existat turişti care s-au plâns de condiţiile de cazare şi de banii pe care i-au cheltuit pe acestea. Având în vedere situaţia actuală, proprietarii de hoteluri şi pensiuni au adaptat preţurile în conformitate cu criza sanitară, motiv de nemulţumire pentru mulţi dintre români.

 

sursa:romaniatv.net


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: