03
Joi, Dec

Eveniment

BERBEC   Ai energie şi eşti gata de acțiune!

Aspectele îţi indică să nu te repezi să tragi concluzii, să ai răbdare, pentru ca lucrurile se pot lamuri. Veştile pe care le primeşti astăzi par importante. Pe de altă parte ai mare nevoie de un consilier de taina, ai o problemă care necesită un gen de expertiză pe care n-o ai.  Stelele spun sa mai astepţi cu confesiunile, sau să le aşterni pe hârtie. Aşa îţi garantez discreţia.

TAUR   Astăzi trebuie să faci dovadă de un pic de iscusință, să faci unele compromisuri drăguţe cu cei din jur. Mai ales la serviciu, unde toată lumea se grăbeşte să termine mai repede orele de program. Dimineaţa este favorabilă lucrurilor importante. Promovează-ţi cu hotărâre interesele personale. Nu specula nimic financiar, însă. Nu te speti cu munca şi nu fă eforturi, pentru că a doua parte a zilei îți poate scoate în cale unele surprize!    

GEMENI   Reuşeşti, adevărat, cu greu, să obţii un grad de libertate personală mai mare! Te simţi mai bine în pielea ta şi crezi că-ţi gestionezi viaţa după cum te taie capul. Dar, e iluzia de început de săptămână… Ceva legat de un aspect al lucrului în echipă. Deocamdată aspectul este neutru şi nu te afectează în niciun mod. Cooperează mai strâns cu anturajul, cu colegii şi spune-le exact şi precis ce aştepţi de la ei.

RAC  Pari distrat şi nu te poţi concentra după un weekend obositor. Pierzi timpul cu graţie şi dramatizezi toate lucrurile neînsemnate. Nu merită, zâmbeşte şi gândeşte-te la lucruri drăguţe! Ești sănătos și ai putere de munca, dar te apasa grijile legate de familie și de amenințarile distopiei sanitare. Raspuns favorabil pentru una dintre problemele tale, totuşi. Şi o informație care poate fi importantă pentru viitorul tău.

LEU  Eşti pe drumul cel bun! Începi să înlături din calea ta obstacole, în special propriile limite. Munceşti, te distrezi, te odihneşti, eşti mai optimist şi te gândeşti cu încredere la viitor! Nu fii original cu orice pret. De obicei modul acesta de abordare sperie si instraineaza, in loc sa atraga! Trebuie doar sa inspiri incredere. Ia-o mai uşor, nu te ambala peste măsură, că nu este cazul!

FECIOARĂ  Ai nevoie de mai multă mişcare, de mai mult sport. Trebuie să eviţi mişcările bruşte. Nu trebuie să stai ore întregi sub duş, apa costă! Program de distracţie pe seară, profită din plin. Cere un sfat de la Leu, sau de la un Geaman din familie. Călătoriile sunt bine aspectate începând de astăzi. Fie că este vorba de o banală plimbare prin oraş, de o deplasare scurtă sau de o călătorie mai lungă, schimbarea locurilor îţi aduce succes!

Horoscopul continuă AICI.