01
Mie, Mai

Eveniment

BERBEC

Ai nevoie de ceva mai multă stabilitate.

Astăzi, miercuri, nu sunt cele trei ceasuri rele, de marți, profită şi pregateşte-te, material, dar şi sufleteşte, pentru pragurile pe care le ai de trecut. Poziţia Lunii şi a lui Mercur îţi atragă atenţia că ar fi bine, ca în perioada următoare, să asculţi cu atenţie şi să provoci partenerii, colegii, rudele la discuţii. Poți auzi multe lucruri relevante şi folositoare şi poţi să-ţi faci „jocurile”. Astăzi poţi să argumentezi cu succes în sprijinul ideilor şi proiectelor tale, atât la serviciu cât şi în viaţa privată.

TAUR

Calculat, defensiv şi greoi Taurul se pune încet in mişcare. Energic şi carismatic astăzi poţi pune pe curs critic acţiunile care te interesează în domeniul sentimental. Seară de dans! Chiar dacă vremea este capricioasă, acum eşti motivat, aşa că poţi mări ritmul activităţii. Graba şi enervarea, însă, nu au fost niciodată productive. Nici astăzi. Trebuie să dai dovadă de tact, calm şi diplomaţie. Nu te baza pe intuiţie, cel puţin nu astăzi. Comunică cu prietenii, cu colegii. Veşti bune şi programe de distracţie mai pe seară. Poate vezi pe net un spectacol, un film, sau de ce nu, un concert celebru! Pe net poţi să fii în mai multe locuri în acelaşi timp!

GEMENI

Trebuie să te ocupi mai mult de cei dragi, de familie, ca situaţiile actuale să nu degenereze în probleme mai greu de rezolvat. Nu lasa situaţia să devină haotică, să te depăşească.

Aspecte favorabile afacerilor şi deciziilor importante. De asemenea o zi relaxantă şi plăcută ba chiar interesantă sub aspectul realizărilor. Dacă te duci la birou, unde se mai şi lucreză, sau unde îţi desfăşori activitatea, concentrează-te şi clarifică, eventual chiar finalizează problemele importante care trenează de ceva timp. O zi favorabilă, în special pentru activităţile de rutină!

RAC

Prudenţa nu strică. Cineva ar vrea să ai informaţii greşite. Sigur că este vorba de dragoste, de amor şi pasiuni devastatoare, dar întreabă-te dacă nu cumva este mult zgomot pentru nimic? O zi liniştită pe care o poţi termina la un film, sau la un concert. Pe net, bineînțeles, distopia sanitară omoară cultura și arta. De fapt ăsta este scopul… Totuşi, ceva legat de un aspect legal, de jurisprudenţă. Deocamdată aspectul este neutru şi nu te afectează în niciun mod. Ia uită-te în contractul tău de muncă, citeşte-l cu atenţie, sau alte contracte, de leasing, cu banca, închirieri etc. Niciodată nu ai făcut asta… Poţi să ai surprize!

LEU

Leoiacele sunt indignate de mediocritatea relaţiilor lor. Oare nu mai sunt bărbaţi adevăraţi? Leii cu barbă mârâie ca totul este de o calitate îndoielnica şi scuuump! Deci, nimic important! Nu reacţiona la nimic, taci şi zâmbeşte, mai ales dacă provocările vin din partea unei femei. O atitudine de felul „da, înţeleg, dar nu este în puterea mea!” descureajează o femeie pusă pe revanşă. Sigur, dacă nu este vorba de dus gunoiul, sau de plimbat căţelul. Asta poţi să faci chiar şi tu, regele junglei de beton!

Horoscopul continuă AICI.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: