20
Lun, Mai

Eveniment

BERBEC Conjunctura astrelor te ajută să fii convingător.

Dimineaţa poţi să obţii ceva important de la o persoană din jurul tău, dacă reuşeşti să-ţi stăpâneşti agresivitatea şi încăpăţânarea. Pe plan profesional este bine să navighezi un pic pe axa timpului, să iei în considerare ultimele luni, sigur dacă nu au fost de vacanţă în distopia sanitară, şi să decelezi oportunităţile pe care nu le-ai văzut atunci, sau le-ai desconsiderat. După cum spunea un economist, laureat al Premiului Nobel: „…în vremuri de criză, luăm şi de pe jos”! Pe plan sentimental încrederea şi determinare de care eşti în capabil sunt atuurile tale majore în jocul dragostei. Îndrăzneala ta, mai ales faţă de un partener ezitant aduce rezultate.

TAUR Supraveghează-ţi cu mare grijă dorinţa să deţii lucruri extravagante şi scumpe, să faci cheltuieli foarte mari, să investeşti în afaceri şi fonduri riscante, sau să dai bani cu împrumut! Pe plan profesional apar noi dezvoltări, noi informaţii îţi atrag atenţia. Dacă lucrezi într-un domeniu de vârf, atunci trebuie să iei în serios ultimele date. Pe plan sentimental te gândeşti la aspectele practice, materiale ale vieţii tale amoroase. Este momentul să redecorezi, sau măcar să te ocupi, să te gândeşti, la „cuibuşorul tău de nebunii”. Toamna, iată, se apropie fără să-ţi ceară voie!

GEMENI Astăzi nu te enerva, nu reacţiona disproporţionat. Nu prea este pace sub măslini, aşa că nu mai turna gaz pe foc cu ironiile tale!
Lumea este speriată şi îngrijorată, probabil că şi tu eşti! Pe plan profesional nu sunt recomandate călătoriile lungi, mai ales cu trenul sau autobuzul. Sprijinul il gasesti tot la familia ta de acasă. Pe plan sentimental eşti vulnerabilă, sau vulnerabil din cauza unei iubiri mai vechi sau a unor amintiri care te obsedează. Totuşi, ai o perioadă destul de bună pentru promovarea intereselor personale.

RAC Aspecte favorabile par că te avantajează mai ales în planul mental, al proiectelor, şi prin urmare logică, pe plan social. Trebuie neapărat să analizezi evenimentele din ultimul timp! Mai multe aspecte minor benefice te influenţează astăzi. Nu-ţi face griji prea mari, viitorul îţi este favorabil ! La un moment dat lucrurile îţi par că devin mai grele, dar de fapt eşti în pierdere de energie. Mâncarea naturală (evită alimentele ce provin din organisme mutate genetic), vitaminele cu minerale şi sucuri din fructe la care poţi adăuga ceiuri din plante româneşti te ajută să treci de această perioadă de acomodare la toamnă, cu vitalitatea mai scăzută.

Horoscopul continuă AICI.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: