17
Vin, Mai

sursă foto: calculatorvenituri.ro

Eveniment

Un accident de muncă a avut loc în județul Brașov.

"Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

În fapt, la data de 02 octombrie 2020, în jurul orei 03.15, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în cadrul unei societăți comerciale situată pe raza localității Prejmer, județul Brașov, a avut loc un accident de muncă.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, cadrele de poliție au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 54 ani, din județul Covasna, angajat al societății în cauză, aflându-se în timpul programului de lucru, în timp ce manevra un utilaj, s-a accidentat la nivelul unuia dintre membrele superioare. 

Bărbatul a primit îngrijiri medicale la fața loculului, iar ulterior a fost transportat la spital în vederea efectării de investigații sanitare de specialitate.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei", potrivit unui comunicat de presă a I.P.J. Brașov.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: