10
Vin, Mai

Eveniment

În penultima ședință a Consiliului Local din Prejmer actualii consilieri locali în frunte cu primarul în funcție au votat proiectele aflate pe ordinea de zi.

Printre acestea s-a aflat și un proiect important privind cumpărarea de către primărie a unui imobil clădire ce are o valoare istorică importantă pentru prejmereni. Clădirea a fost prima școală românească din comună. După ce a fost în administrarea bisericii ortodoxe și ulterior a ajuns la o firmă privată, acum clădirea este scoasă la vânzare.

Pentru a se putea achiziționa această clădire, reprezentanții primăriei au luat o parte din bani de la sănătate. Acest lucru a creat nemulțumiri în rândul unui consilier local care a ales să voteze împotriva proiectului.

Întrebat în cadrul ședinței de consiliu care au fost măsurile luate de către autorități pentru prejmereni, de când a izbucnit pandemia, primarul actual a transmis pe adresa redacției o listă de măsuri și cheltuilei făcute de la începutul pandemiei.

Potrivit datelor transmise, până în acest moment, s-a cheltuit suma de 275.977 de lei, bani folosiți pentru achiziționarea de dezinfectanți, mănuși, diverse produse alimentare sau termometre.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: