08
Mie, Mai

Eveniment

Premierul Ludovic Orban a fost ferm, astăzi, în ședinţa Biroului Politic Naţional al PNL, în privința alianțelor pentru formarea majorităților în consiliile locale și în cele județene.

 

Primul ministrul a spus răspicat că sunt interzise alianțele liberalilor cu social-democrații.

Contactat telefonic, președintele Filialei județene Brașov a PNL, Adrian Veștea, a explicat, pentru brasovtv.com: ,,Declarația de astăzi a premierului nu face altceva decât să confirme ceea ce eu am spus deja, în urmă cu două zile, și anume faptul că este exclusă o alianţă politică cu social-democrații, pentru că ei au fost principalii noştri adversari politici. Repet, PSD este partidul care a pierdut aceste alegeri şi partidul care nu mai trebuie să se regăsească în nicio alianţă la nivelul judeţului Brașov”.

Întrebat cu cine va sta la masa negocierilor, Adrian Veștea a răspuns: ,,Vom vedea care sunt aşteptările partenerilor noştri în localităţi şi vom face echipă cu oricine îşi doreşte binele braşovenilor”.

În ședinţa Biroului Politic Naţional al PNL de astăzi, Ludovic Orban s-a arătat extrem de deranjat de faptul că s-au pierdut primării importante şi a lansat un avertisment în vederea alegerilor parlamentare. Liderul PNL le-a cerut oamenilor din teritoriu o pregătire temeinică pentru parlamentare şi o mobilizare maximă.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: