02
Joi, Mai

Eveniment

UPDATE

Liderul PSD Marcel Ciolacu s-a autoizolat, miercuri, după ce a fost în județul Sălaj, unde a interacționat cu lideri PSD care au COVID-19. Ciolacu s-a testat în cursul dimineții.

Surse politice au declarat pentru MEDIAFAX că liderul PSD Marcel Ciolacu a mers miercuri dimineața și și-a făcut testul pentru COVID-19, după ce a interacționat cu lideri PSD Sălaj, care sunt confirmați cu virusul SARS-CoV-2.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Veste rea pentru Marcel Ciolacu.

Trei lideri PSD cu care s-a întâlnit în urmă cu câteva zile au fost confirmați cu coronavirus.

Este vorba despre trei lideri ai PSD Sălaj, confirmaţi cu noul coronavirus şi internați în spital.

Este vorba despre Tiberiu Marc - președintele Consiliului Județean Sălaj (încă în funcție), vicepreședintele PSD Zalău și fostul prefect, Florin Florian.

Sâmbătă, la doar o zi după ce s-a întâlnit cu Marcel Ciolacu, Tiberiu Marc a început să se simtă rău, urmat fiind de ceilalți doi social-democrați. Ulterior, au primit confirmarea testului pentru coronavirus.

Marcel Ciolacu a avut o întâlnire cu cei trei vineri, la Zalău, în cadrul unui miting electoral.

Mai mult decât atât, managerul Aeroportului Internaţional din Iaşi, Cătălin Bulgariu, a fost diagnosticat cu COVID 19. 

Surse din PSD Iaşi spun că Bulgariu ar fi participat, luni, la o şedinţă internă de partid în ciuda faptului că aştepta rezultatul testului COVID.

La întâlnirea de partid ar fi participat Tudor Ciuhodaru, Doru Pănescu, Vasile Toma şi Silviu Macovei, scrie ziaruldeiasi.ro.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: