02
Joi, Mai

Eveniment

BERBEC Conjunctura astrelor te avantajeză ca să fii elocvent.

Dimineaţa poţi să obţii ceva important de la o persoană din anturaj, dacă reuşeşti să-ţi stăpâneşti agresivitatea proverbială. Treci printr-o perioadă de oboseală cronică, urmare eforturilor făcute. Sfatul stelelor e să-ţi oferi o pauză, nu te îngriji de ziua de mâine, căci ziua de mâine se va îngriji de ale sale.

TAUR Supraveghează-ţi cu mare grijă dorinţa să deţii lucruri extravagante şi scumpe şi să faci cheltuieli foarte mari, sa investeşti mai mult in propria imagine. Domeniul sentimental e avantajat, în sensul unor trăiri, simţăminte noi, dar şi oameni şi locuri pe care nu le-ai mai văzut, poate prieteni vechi, colegi de şcoală, camarazi din armată.

GEMENI Astăzi nu trebuie sa faci din problemele altora cruciade proprii, dar nici să ignori pe aproapele tau care are cu adevărat nevoie de ajutor. Nu te enerva, nu reacţiona disproporţionat! Te bucuri, pentru că o problemă care te obseda pare că se rezolvă, dar realizezi că depinde de altcineva, nu de tine. Pare o aprobare, sau o soluţie de drept.

RAC Aspecte favorabile par că te avantajează mai ales în planul mental, al proiectelor, şi prin urmare logică, pe plan social. Trebuie neapărat să analizezi evenimentele din ultimul timp! Zodia guvernată de Lună are astăzi o zi bună pentru promovarea cu succes a intereselor personale. Noi idei par să se contureze.

LEU Iniţiezi un fel de selecţie naturală în jurul tău, în sensul că ceri mult, dar primeşti puţin. Testarea prietenilor şi a colegilor te ţine ocupat toată ziua, aşa că nu ai timp de altceva. Miercurea aceasta pare să fie liniştită, chiar monotonă. Zi de post! Poţi folosi această zi de mijloc de săptămână de lucru ca să-ţi faci un bilanţ al lucrurilor pe care le ai de făcut. S-ar putea să ai nevoie de ajutor!

FECIOARĂ Intuţia te conduce astăzi, evitând multele conflicte, certuri şi tensiuni din jurul tău. Domeniul sentimental este avantajat. Solo sau în duo ai o seară agreabilă cu multe promisiuni. Zi favorabilă discuţiilor, verbului, clarificării unor probleme, cumpărăturilor de mărfuri ieftine. Hârtiile semnate astăzi pot fi mai târziu lovite rapid de nulitate, deci nu semna contracte de cablu, donatii pentru nu-ştiu-ce-chestie, convocatorul pentru şedinta de bloc, împrumuturi la bancă!

Horoscopul continuă AICI.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: