04
Sâm, Mai

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

BERBEC Îţi disimulezi bine jocul tău.

Dai impresia că eşti inflexibil şi lipsit de empatie. Dar tot mai ai o doză de anxietate. Decepţiile trecute te împiedică să fii foarte optimist. Nu te teme! Profita si gaseşte-ţi echilibrul interior si pacea sufletească de care ai atâta nevoie! Nu mai face atatea mofturi, viaţa este complicată şi fără sa o faci tu şi mai complexa. Stelele spun sa dai dovada de bun-simt şi modestie! Măcar astăzi, când totul poate merge aşa de bine!

TAUR O parte dintre nativi sunt la un moment important, poate crucial. Dacă faci parte din ei, adică dacă ai de făcut o alegere majoră, deschide bine ochii! Curaj şi noroc, o să ai nevoie! Prietenii te cauta să-ţi împartaşească problemele lor. Vremea capricioasă şi vremurile aiurea ale distopiei sanitare ţi se par probleme infinit mai grave decât micile lor intrigi. Nu te grăbi să tragi concluziile care se impun, partenerul tău practica un „joc secund” aşa incât trebuie să vezi în spatele vorbelor şi în umbra celor afişate.

GEMENI Atitudinea binevoitoare ale celor din jurul tău îţi întăreşte încrederea în forţele proprii. Astăzi trebuie să dai dovadă de calm şi răbdare ca să anulezi influenţa unor evenimente obiective. Nu ai timp pentru tristeţi existenţiale, scutura-te si imbarbatează-te singur. Astazi ai nevoie de mult optimism pentru rezolvarea treburile tale cotidiene. Sentimentele tale contradictorii nu sunt deloc folositoare pentru fermitatea în decizii pe care trebuie sa o arăţi anturajului. Uneori este bine sa fii mai putin comunicativ şi doar să asculţi, iar astăzi este una dintre acele zile. Poţi afla o mulțime de noutăţi nebănuite, care iţi pot fi de folos.

RAC Nicio conjunctură negativă, nicio grijă importantă. E una din zilele acelea când eşti zâmbitor, liniştit şi optimist, dar trebuie să pui la punct unele probleme tehnice legate de munca ta. O zi de marți aproape bună, fără necazuri mari, cu unele aspecte favorabile, ceea ce poate insemna chiar încercarea de rezolvare a unei situatii financiare care te punea pe ganduri. Cu Luna, patroana care încearcă să te favorizeze, intuiţia ta creşte şi poţi rezolva mai uşor situaţiile în care sunt implicate femei, sau situaţii de natură feminină.

LEU Tot cauţi o soluţie, dar nu reuşeşti! Eşti enervat, dar şi amuzat. Parcă ai fi o pisică care caută să prindă un păstrăv, la rîu! Până la urmă o să reuşeşti, pierde cine încetează să încerce! Sezi si cugeta, spune o veche zicala, care astazi ti se potriveste perfect. Ia mai multe informatii si abia atunci poti lua o decizie buna! Ai nevoie de sprijin şi din parte anturajului, a colegilor şi a familiei. Sigur că o să intri în criză de timp şi nici banii nu îţi ajung pentru proiectele tale, iar astăzi, marți, trei ceasuri rele, îţi faci planuri utopice pentru restul săptămânii, pe care ştii de acum că nu o să le respecţi. O informaţie de la nişte prieteni adevăraţi te pune pe pista cea bună, în cele din urmă!

Horoscopul continuă AICI.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: