19
Dum, Mai

Eveniment

BERBEC  Astăzi te afli într-un nou echilibru moral şi fizic.

  Eşti înclinat să-ţi schimbi unele opinii sau puncte de vedere. Poţi fi uimit de rezultate! Configuraţia astrologică te avantajează. Problemele şi necazurile, posibile, de astăzi sunt generate chiar de Berbecii cei tari în coarne şi sunt de natura şi din cauza grabei şi încăpăţânării tradiţionale a nativilor din zodia în chestiune! Oricum comunicarea este avantajată, aşa că poţi să te propteşti în faţa biroului şefului şi să-i ceri o mărire de salariu. Sau să-i spui cât îi mulţumeşti pentru îndrumările date. Probabil o să alegi a doua variantă. Nu sta în curent şi nu zăbovi peste măsură în spaţii cu aer condiționt nesimțit, adică prea rece! Banii sunt cei pe care îi ai, puţini, dar siguri!

TAUR  Dimineaţa dă curs şi rezolvă problemele urgente, minore. Dacă depinde de tine, amână tot ceea ce este important şi mai ales dacă este în legătură cu planurile tale de viitor. Seară plăcută! Nu amâna şi nu lăsa lucrurile să se rezolve de la sine. Nu se rezolvă! Acordă mai mult timp şi fă eforturi diplomatice ca să placi anturajului. Drumul spre parvenirea socială este pavat cu bunăvoinţă, bunăvoinţă pe care trebuie s-o obţii! Atenţie, mai ales la gât, parte anatomică de natura zodiei. În special pentru nativii din a doua jumătate a zodiei: uită-tă bine la ce cumperi şi cât costă, nu ai credit nelimitat. Dorinţa de schimbare şi marea plictiseală cotidiană te fac să cheltuieşti prea mult. Limitează cheltuielile la strictul necesar. 

GEMENI Conjunctura îţi este favorabilă, în special în ceea ce priveşte noile idei, noile proiecte, noile căi de urmat. Trebuie doar să îndrăzneşti, să vrei să reuşeşti şi să nu te laşi doborât! Pentru tine familia este mereu importantă, trecutul te sprijină şi te motivează. Eşti mare amator de istorie şi de istorii. Este vremea muzeelor şi a volumelor prăfuite, a anticariatelor şi a descoperirilor. Pentru că aceste locuri conţin valori verificate şi în această lume nesigură zodia ta are nevoie de repere sigure, solide. Lasă totul în urma ta spune Mercur, patronul tău celest, începe să trăieşti cu adevărat şi transformă-ţi pasiunea în profesie. Pentru că tu nu poţi să faci ceva dacă nu-ţi place cu adevărat. Nevoia imperioasă de a fi în armonie cu anturajul, cu mediul, cu lumea, te conduce către concluzia că totul are o legătură… legătură care eşti chiar tu!

RAC Trebuie să pui capăt şantajului sentimental la care eşti supus. Ţine la distanţă pe cei care vor să intre cu orice preţ în sufletul tău. Cu blândeţe şi armonie, aşa cum te pricepi mai bine! Astăzi nu trebuie să cheltuieşti nimic. Pagubă curată! Mai bine aruncă cu banii pe fereastră sau taie cardul cu foarfeca, este acelaşi lucru. Totuşi, viaţa pare frumoasă. Nu se întâmplă nimic, deci nu se întâmplă nimic rău! Normalitatea este uneori plată. De astăzi, dacă cauţi un nou prieten, sau o nouă legătură sentimentală, trebuie să insişti. Nu că ar fi o ofertă grozavă, mergem spre o nouă recesiune emoţională, pe fondul distanțării sociale, sau nu am ieşit din cea veche, dar un procent dintre Raci pot să aibă noroc. Şi norocul nu are reguli sau mod de întrebuinţare. Ai noroc şi gata!

Horoscopul continuă AICI.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: