20
Lun, Mai

sursă foto: kninevox.com

Eveniment

Dwayne Johnson este infectat cu coronavirus.

Legendarul actor care a jucat în multe filme de acțiune a dezvăluit recent că atât el cât și familia sa au fost infectați cu COVID-19, virusul care a îngrozit planeta.

Testele au fost pozitive pentru Dwayne Johnson, soția și cei trei copii ai cuplului. Actorul, care este cunoscut și pentru participarea sa la meciuri de wrestling, a dat vestea într-un videoclip pe care l-a publicat pe pagina sa de Instagram, spunându-le fanilor că și-ar fi dorit să se infecteze numai el, iar ceilalți membri ai familiei să scape.

În vârstă de 48 de ani, Dwayne Johnson a spus că lupta cu cornavirusul este „foarte diferită” de momentele când „mânca bătaie” la competițiile de wrestling, relatează publicația Daily Star.

Chiar dacă nu a fost un lucru bun pentru el, Dwayne a spus că s-a simțit recunoscător să vadă și partea plină a paharului, „simțindu-se puternic”.

Într-un video pe care l-a filmat acasă. Dwayne „Stânca - The Rock” Johnson a spus următoarele: „Vreau să vă vorbesc despre lucrurile prin care am trecut din ultimii doi ani și jumătate până acum trei săptămâni. Iată care sunt noutățile: soția mea Lauren, eu, precum și cele două fetițe ale mele, cu toții am fost testați pozitiv la coronavirus și vă pot spune că acesta a fost unul dintre cele mai provocatoare și dificile situații pe care am fost nevoit să le îndur, atât ca individ cât și alături de familia mea. Și am trecut până acum prin destule” le-a spus Dwaine Johnson fanilor, potrivit stirileprotv.ro.

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: