12
Dum, Mai

sursă foto: revistabiz.ro

Eveniment

Ryanair vinde un milion de bilete de avion cu 5 euro, pentru toate destinațiile spre care zboară.

Operatorul low-cost Ryanair lansează, în 1 septembrie, o promoție de 48 de ore în care biletele pot fi cumpărate cu 5 euro, a anunțat compania.

Potrivit unui comunicat al operatorului irlandez, un milion de biletele pentru 240 de detinații către care zboară Ryanair vor putea fi cumpărate la prețul de 5 euro, începând din 1 septembrie.

Pomoția durează 48 de ore, respectiv până pe 2 septembrie, la miezul nopții, iar perioada de călătorie trebuie să fie în lunile septembrie și octombrie.

Rezervările se fac pe site-ul companiei Ryanair.com sau prin aplicația de mobil.

Pentru 48 de ore, lansăm o mega-promoție, pentru un milion de locuri. Clienții pot rezerva bilete la prețul de 5 euro pentru cele 240 de destinații ale noastre, destinații de top pentru vacanțe din Europa, Afica de Nord sau Orientul Mijlociu. Pentru a putea beneficia de această ofertă, cei interesați trebuie să intre pe site-ul Ryanair pentru a-și rezerva biletele până la 2 septembrie, înainte de miezul nopții, pentru călătorii în septembrie și octombrie”, a declarat Dara Brady, reprezentant Ryanair.

La fel ca toate celelalte companii aeriene din Europa, Ryanair a înregistrat pierderi uriașe din cauza pandemiei care a blocat toate avioanele la sol pentru câteva luni. În perioada aprilie - iunie 2020 operatorul aerian irlandez a avut pierderi după taxe de 185 milioane de euro (216,54 milioane de dolari), primele pierderi înregistrate vreodată în trimestru.

Numărul pasagerilor a scăzut cu aproximativ 99% în trimestrul doi, care a fost "cel mai dificil din istoria de 35 de ani a Ryanair", se arată într-un comunicat al companiei. Veniturile au înregistrat un declin de 95%, la 125 milioane de euro, în timp ce costurile au scăzut cu 85%, a informat Ryanair.

În luna mai, Ryanair a anunţat că va renunţa la 3.000 de angajaţi în Europa.

Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa după numărul de pasageri, operează 21 de rute de pe aeroporturile din România, respectiv Bucureşti şi Craiova, potrivit incont.stirileprotv.ro.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: