13
Lun, Mai

sursa foto: republikanews.ro

Eveniment

UPDATE

,,În urma activităților desfășurate de către polițiștii brașoveni, femeia de 81 de ani a fost depistată pe raza municipiului Brașov.

Din primele verificări a rezultat faptul că femeia  în cauză nu a fost victima niciunei infracțiuni”, a explicat pentru brasovtv.com purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, comisar de poliție Alina-Maria Ivan.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Polițiștii brașoveni au început acțiunile de căutare după ce o femeie din Brașov a fost data dispărută.

,,Secția 5 Poliție Brașov a fost sesizată de către fiica unei femei, în vârstă de  81 ani din municipiul Brașov, cu privire la faptul că aceasta a plecat de la domiciliu și nu a revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,50 m, greutate 50 kg, față alungită, ten deschis, ochi căprui, păr șaten deschis, constituție astenică.

La momentul plecării, persoana era îmbrăcată cu o bluză de culoare bej cu mâneci lungă, vestă de culoare bej și pantaloni de culoare închisă.

Femeia are asupra sa două poșete, una de culoare neagră și una de culoare bej, în una dintre poșete având o copie a actului de identitate pe care este scris numărul de telefon al fiicei sale.

Nu deține asupra sa telefon mobil sau alte bunuri.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la femeia în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.”, se precizează într-un comunicat de presă al I.P.J. Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: