14
Mar, Mai

Eveniment

UPDATE

În urma cercetărilor desfășurate în acest caz, polițiștii au identificat autorul agresiunii, un bărbat în vârstă de 60 ani din municipiul Brașov.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Polițiștii și un echipaj al SMURD au intervenit în zona Livada Poștei, în urmă cu scurt timp, la un caz mai puțin obișnuit.

Potrivit unui martor, un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit cu pumnul în față de un trecător. Acesta din urmă s-a apropiat de victimă și a lovit-o fără motiv. Apoi, spune martorul, agresorul a fugit. Bărbatul care a asistat la întreaga scenă i-a anunțat pe polițiștii locali și pe cei ai Inspectoratului Județean de Poliție.

Bătăușul este căutat în aceste momente de oamenii legii., au explicat, pentru brasovtv.com, surse apropiate anchetei.

La locul agresiunii, în urma unui apel la numărul de urgență 112, a ajuns un echipaj al SMURD care i-a acordat îngrijiri medicale victimei și a transportat-o, apoi, la spital.

,,La data de 27 august a.c., în jurul orei 11,00, dispeceratul Secției 1 Poliție Brașov, a fost sesizat cu privire la faptul că în zona Livada Poștei din municipiul Brașov are loc o agresiune. Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că două persoane de sex masculin, s-ar fi agresat fizic, una dintre acestea fiind transportată la spital pentru investigatii medicale de specialitate. Cercetările sunt în curs de desfășurare, polițiștii efectuând activități de identificare a persoanelor implicate, precum și de stabilire cu exactitate a stării de fapt. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violente, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente in care se va propune solutie legala la finalizarea cercetărilor.”, a explicat, pentru brasovtv.com, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, comisar de poliție Alina-Maria Ivan.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: