22
Mie, Mai

Eveniment

Polițiști din cadrul Secţiei 2 Poliţie Braşov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

“În fapt, la data de 21 august 2020, în jurul orei 15.20, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie din municipiul Braşov, este agresată de către concubinul său.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 49 ani, pe fondul unor discuții contradictorii şi al consumului de băuturi alcoolice, ar fi agresat-o fizic pe concubina sa şi, ulterior, ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă, în timp ce aceştia se aflau la domiciliul comun din municipiul Braşov.

De asemenea, bărbatul în cauză ar fi distrus mai multe obiecte din locuinţă, precum şi telefonul mobil al femeii.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile.

În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor” se arată într-un comunicat trimis de I.P.J. Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: