02
Joi, Mai

sursă foto: playtech.ro

Eveniment

Este zi decisivă pentru fostul lideral PSD.

Liviu Dragnea află, joi, dacă iese din închisoare. Acesta a depus contestație față de pedeapsa cu închisoare la care a fost condamnat. 

Codrin Ştefănescu transmitea în urmă cu câteva zile că Liviu Dragnea nu renunţă la luptă şi că avocaţii săi au depus deja o o acțiune extrem de importantă pentru întregul sistem juridic românesc

„Liviu Dragnea nu renunțā la luptă! Avocații săi au depus azi (n.r. marți, 18 august 2020) o acțiune extrem de importantă pentru întregul sistem juridic românesc!

Se deschide un drum pentru abuzurile înfiorătoare din vremurile trecute! Pe scurt: avocații au argumentat în mod clar că Liviu Dragnea se află ilegal în închisoare, având în vedere că la fond fusese condamnat de către un complet nespecializat în judecarea faptelor de care fusese acuzat.

Conform deciziei Curții Constituționale! Și speră ca legea să fie egală pentru toți!", a transmis Codrin Ștefănescu.

Reamintim că la 9 iunie 2020, judecătorii Tribunalului București au respins contestația la executare depusă de avocaţii fostului şef al Camerei Deputaţilor. 

La 27 mai 2019, Dragnea era condamnat definitiv de ÎCCJ la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Ulterior, Dragnea a tot încercat diferite strategii menite să-i aducă eliberarea. Din păcate pentru el, introducerea în instanţe a unor căi extraordinare de atac au eşuat până în prezent, potrivit romaniatv.net.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: