19
Mar, Mar

Eveniment

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub  influența alcoolului”.

,,În fapt, la data de 31 iulie 2020, în jurul orei 21.00, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe DN1A a avut loc un eveniment rutier, coliziune între un motociclu și un autoturism, soldat doar cu pagube materiale.

Procedându-se la testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, în cazul conducătorului auto al motociclului rezultatul a fost 0,99 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.”, se precizează într-un comunicat de presă al I.P.J. Brașov, remis redacției.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: