20
Dum, Sep

sursă foto: realitateadeneamt.net

Eveniment

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violența în familie” și “amenințarea”.

„În fapt, la data de 29 iulie 2020, în jurul orei 20.00, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 59 ani din mun. Brașov, jud. Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către concubinul său, în vârstă de 47 ani.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 29 iulie 2020, în jurul orei 11.00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor discuții contradictorii, bărbatul ar fi agresat-o fizic și ar fi amenințat-o cu acte de violență pe concubina sa.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat,  dispunându-se măsura păstrării unei distanțe de 200 m față de persoana vătămată și față de domiciliul acesteia.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, se arată într-un comunicat trimis de I.P.J. Brașov.