03
Vin, Mai

Eveniment

Șeful C.R.P.C. Brașov, Sorin Susanu, dezvăluia, în urmă cu câteva zile, că la I.P.J. Brașov se circulă cu șapte mașini care nu ar avea ITP valabil.

În replică, Poliția Brașov a infirmat acuzațiile. Mai exact, a precizat că în parcul auto al instituției nu există mașini fără ITP la zi. O adresă către Registrul Auto Român, confirmă că mai multe mașini ale I.P.J. Brașov nu au ITP valabil.

În adresă, Bugetul.ro a solicitat verificarea a șapte numere de înmatriculare aparținând I.P.J. Brașov, mașini care nu ar fi avut ITP-ul valabil.

Din cele șapte autoturisme, doar unul avea ITP-ul făcut. Paradoxal, deși purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov ne-a declarat că în parcul auto al instituției nu există mașini care să nu aibă ITP-ul la zi, chiar și acea mașină a stat mai bine de trei săptămâni cu inspecția tehnică periodică nefăcută.

Totodată, Registrul Auto Român a confirmat imaginile prezentate de jurnaliștii BRAȘOV TV, conform cărora autoturismul cu numărul MAI 29782, filmat în timp ce circula pe străzile din Brașov, nu are ITP.

R.A.R. a precizat că autoturismul cu numărul MAI 29782 a avut ITP valabil în perioada 07.05.2019-07.05.2020.

MINCIUNA I.P.J. Brașov

I.P.J. Brașov, condus de chestorul Valentin Flucuș, a comunicat că în parcul auto al instituției nu există mașini fără ITP la zi.

Mai mult, s-a spus că, atunci când se constată că există autospeciale care nu mai reprezintă siguranță în exploatare, acestea sunt retrase din circulație în vederea casării.

„Referitor la informațiile solicitate, vă comunicăm următoarele:

Autospecialele din dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, folosite în misiunile curente, au ITP-ul la zi.
Menționăm faptul că acestea sunt supuse inspecției tehnice periodice, conform legislației în vigoare și respectă condițiile tehnice pentru a fi admise în circulație pe drumurile publice. Atunci când se constată că există autospeciale care nu mai prezintă siguranță în exploatare, acestea sunt retrase din circulație în vederea casării.

Reamintim faptul că răspândirea de informații false este sancționată de legislația din România”, potrivit I.P.J. Brașov.

Și noi vă reamintim că răspândirea de informații false se pedepseste, domnule chestor Valentin Flucuș! Sau legea nu este pentru toți?

Detalii aflați din jurnalul Brașov TV de vineri, 17 iulie, de pe pagina https://www.facebook.com/BrasovTV/

CITEȘTE:

GROAZĂ, astăzi, cu polițiști din Brașov! (FOTO+VIDEO)

Informații FALSE de la Poliția Brașov (VIDEO)

I.P.J. Brașov reacționează după acuzațiile aduse de șeful O.P.C. Brașov


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: