03
Vin, Mai

Eveniment

Accidentul a avut loc în această după-amiază pe Ocolitoarea Brașovului.

,,Un tânăr, în vârstă de 19 ani, care conducea un autoturism din direcția Sibiu către București,  la km 9+750m, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 49 ani.

În urma impactului au rezultat două victime, care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

După producerea accidentului, conducătorul auto, în vârstă de 19 ani, a părăsit locul faptei, fiind depistat și identificat în scurt timp de către polițiști.

Cu ocazia verificărilor  efectuate, cadrele de poliție au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Ambii conducători auto au fost testati din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul fiind 0.

În cauză, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de "vătămare corporală din culpă", "conducerea unui vehicul fără permis de conducere" și "părăsirea locului accidentului", instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente in care se va propune solutie legală la finalizarea cercetărilor.”, a explicat, pentru brasovtv.com, comisar de poliție Alina-Maria Ivan.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: