02
Joi, Mai

sursă foto: g4media.ro

Eveniment

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov - Biroul de Investigații Criminale efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “tâlhărie”.

"În fapt, la data de 04 iulie 2020, în jurul orei 04.30, polițiștii au fost sesizați  de către un bărbat din județul Argeș cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe raza municipiului Brașov, două persoane de sex masculin, a căror identitate nu o cunoaște, l-ar fi deposedat, prin violență, de mai multe bunuri.

Cu ocazia activităților investigativ-operative efectuate, polițiștii au identificat autorii faptei, aceștia fiind doi tineri, în vârstă de 17, respectiv 19 ani din mun. Brașov, jud. Brașov.

În urma probatoriului administrat în cauză, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de pachet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor", potrivit unui comunicat de presă a I.P.J. Brașov.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: