13
Lun, Mai

sursă foto: medium.com

Eveniment

Într-o perioadă în care tot vorbim despre trafic de droguri, clanuri și percheziții, un film cu mafia și traficanți este și marele câștigător al Galei Gopo de aseară!

Este vorba despre "La Gomera", pelicula lui Corneliu Porumboiu, care a strâns nu mai puțin de nouă trofee, inclusiv pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor şi cel mai bun scenariu, informează Realitatea PLUS.

Filmul îl are în centrul acțiunii pe Cristi, un poliţist român corupt implicat într-o afacere de 30 de milioane de euro cu Mafia. Acesta ajunge pe insula La Gomera, în Spania, pentru a învăța un limbaj fluierat folosit de localnici. E nevoit să-l cunoască, pentru că acest limbaj codat îl va ajuta să elibereze un traficant arestat la București, singurul din bandă care ştie unde sunt ascunşi banii.

La Gala Gopo, care anul acesta s-a desfășurat în aer liber, respectiv la Verde Stop Arena, în Capitală, din cauza pandemiei de coronavirus, premiul pentru "Cel mai bun actor într-un rol principal" a fost câștigat de Iulian Postelnicu, pentru rolul din „Arest”, iar premiul pentru "Cea mai bună actriță într-un rol principal" a mers la Judith State, pentru interpretarea din „Monştri”.

 

SURSA: realitatea.net


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: