26
Vin, Apr

sursă foto+video: I.S.U. Brașov/ DRDP Brașov

Eveniment

Ploile torențiale continuă să producă pagube mari în județul Brașov.

UPDATE:

În urma manifestării fenomenelor meterologice, pompierii brașoveni au fost solicitați să intervină pe timpul nopții pentru evacuarea apei din gospodării în mai multe localități din județ.

Pentru gestionare situațiilor de urgență, echipajele de pompieri au fost mobilizate pentru înlăturarea efectelor ploilor torențiale și ale viiturilor, în localitățile Făgăraș, Mândra, Șinca Veche, Feldioara (comuna Ucea).

Totodată s-a intervenit și pentru îndepărtarea unor crengi de copaci căzute pe DN 13.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Peste 20 de gospodării din Zizin sunt afectate și se intervine pentru evacuarea apei cu patru autospeciale și cinci motopompe.

De asemenea pe DN1A și DN13B în zona Praid, străzile sunt inundate.

"În urma manifestării fenomenelor meterologice, pompierii brașoveni au fost solicitați să intervină pentru evacuarea apei din gospodării, în mai multe localități din județ.

În dispeceratul inspectoratului au fost primite peste 50 de apeluri prin 112, care sesizau producerea unor situații de urgență generate de ploile abundente.

Pentru gestionare situațiilor de urgență, echipajele de pompieri au fost mobilizate pentru înlăturarea efectelor ploilor torențiale și ale viiturilor, în localitățile Săcele si Zizin", potrivit purtătorului de cuvânt al I.S.U. Brașov, maior Ciprian Sfreja.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: