03
Vin, Mai

sursă foto: aviatiamagazin.com

Eveniment

Operatorul Wizz Air, cel mai mare transportator aerian din Europa Centrală și de Est a anunțat, marți, introducerea a două noi rute cu plecare din București.

Astfel, potrivit companiei, Wizz Air va pleca din București spre Viena și Heraklion, în Creta, începând din luna iulie.

Pasagerii pot deja să rezerve bilete pe site-ul companiei wizzair.com sau prin intermediul apliației pentru mobil, la prețuri care încep de la 89 lei și pot ajunge până la 139 de lei, tarif pentru un singur segment.

Cu aceste noi zboruri spre Heraklion, Wizz Air oferă oportunități de călătorie spre Grecia, la tarife scăzute, în timp ce Viena devine și mai accesibilă, cu cinci zboruri săptămânale din capitala României, al patrulea oraș cu operațiuni Wizz Air spre Viena, după Cluj-Napoca, Suceava și Constanța, ultimul anunțat în mai”, precizează operatorul low-cost.

Compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri de igienă crescute, pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști, echipajul de cabină având și mănuși, potrivit stirileprotv.ro.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: