17
Vin, Mai

sursa foto și video: D.I.I.C.O.T.

Eveniment

Procurorii D.I.I.C.O.T.Brașov fac, joi, percheziții la domiciliul handbalistului franceză Pierre Yves Ragot, într-un dosar deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

 

El e acuzat de procurori că ar fi crescut cannabis într-un cort, în locuința sa din Făgăraș.

,,Astăzi, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Brașov, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unei persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieșit că, în perioada februarie - iunie a.c., bărbatul, cetățean francez, de 34 de ani, ar fi traficat droguri de risc, respectiv ar fi cultivat plante de cannabis, în vederea comercializării. 

În urma perchezițiilor, au fost ridicate aproximativ 700 de grame de cannabis, o instalație folosită la întreținerea culturii, două telefoane mobile, precum și un grinder și un cântar electronic.

Bărbatul în cauză a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T., în vederea audierii.

 

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Poliția Municipiului Făgăraș.”, se precizează într-un comunicat de presă al B.C.C.O. Brașov, remis redacției.

Handbalistul francez joacă, din noiembrie 2019, la clubul de primă ligă CSM Făgăraș.

El a jucat în trecut la Dinamo București și Minaur Baia Mare.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: