26
Vin, Apr

Eveniment

Pandemia ce s-a abătut asupra lumii și asupra României nu a afectat doar economia și oamenii ci și animăluțele.

Este și cazul urșilor de la Sanctuarul din Zărnești, acolo unde angajații au rămas fără resurse de hrană pentru ei.

Deși uneori pare greu de crezut, în spatele unor funcții politice sunt ... tot oameni. Unii dintre ei fac gesturi surprinzătoare, atunci când este nevoie.

Un exemplu este Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov. Deși cu un program extrem de încărcat, acesta și-a făcut timp și a pus la cale un plan pentru a le oferi mâncare celor peste 100 de urși aflați în Sanctuarul Liberty din Zărnești.

Masa unui urs costă 10 euro/zi iar în această perioadă în care veniturile au scăzut dramatic reprezentanții sanctuarului se bazează pe iubitorii de animale pentru a-i ajuta să le asigure urșilor mâncarea zilnică.

Astfel, reprezentanții sanctuarului au inițiat campania numită “Hrănește un urs”.

Donațiile se pot face pe pagina de facebook https://www.facebook.com/Bear.Sanctuary/ sau pe site-ul asociației millionsoffriends.org.

Sanctuarul se va redeschide în data de 2 iunie, însă asta depinde de evoluția cazurilor din România. Tururile vor fi reluate cu măsuri stricte pentru a proteja sănătatea vizitatorilor și angajatilor, iar biletele se vor putea achiziționa online, în număr limitat, în fiecare zi.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: