19
Dum, Mai

sursa foto: sbibrasov.ro

Eveniment

Reporterii Brașov TV anunțau, în urmă cu câteva zile, posibila desființare a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Brașov.

Acesta, potrivit datelor deținute la redacție, ar urma să devină secție a Spitalului Clinic Județean de Urgență. Detalii găsiți AICI.

Astăzi, sub rezerva anonimatului, la redacție a fost trimisă o scrisoare pe care o redăm integral:

,,Am aflat cu stupoare ca se dorește preluarea pacienților adulti de la Spitalul de Boli Infecțioase Brasov  de catre Spitalul Judeten Brașov, iar copii sa fie preluati de catre Spitalul Marzescu (Pneumo).

Tinem sa va comunicăm ca nu suntem de acord si nu dorim ca acest lucru sa fie posibil.

Care este motivul real pentru care se doreste aceasta mutare? Dorim o justificare.

Va ganditi o secunda ce implicatii are acesta? Va puteti pune in locul nostru macar pentru o zi?

Mai importate sunt castigurile banesti?

Noi suntem generatia 89' cea care a fost îmbolnăvita chiar in spital de catre un sistem jalnic. Cadrele mediacale care ne urmaresc evolutia inca de cand a fost infiintata aceasta sectie, ne cunosc istoricul atat medical cat si cel familal, au stiut sa ne fie sprijin atat medical cat si emotional.

Ceea ce se doreste acum sa faceti este sa distrugeti tot ce s-a format bun pana in prezent si sa ne creati din nou dificultati de acomodare si nu numai.

Ceea ce dorim sa va transmitem sunt strigatele a 300 de pacienti care au nevoie ca sa rămână totul sub aceiasi conducere, cu acelasi personal si sa avem aceleasi beneficii ca pana in prezent, inclusiv pe plan mental.

De asemenea, medicii pediatrii care se vor muta la Spitalul TBC si care ne cunosc evolutia bolii nu se vor mai ocupa de noi...noi, ai nimanui. Medicii, asistentele, personalul psiho-social de acolo ne-au aparat drepturile si se rugau de alte specialitati medicale sa ne primeasca in consult. Oare ce va fi de acum inainte..!?”

Factorii de decizie din Sănătate urmează să decidă dacă Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Brașov va deveni sau nu secție a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Brașov.

Dacă aveți imagini sau informații care pot deveni știri, trimiteți-le la redacție.

BRAȘOV TV

0368800381

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

facebook.com/BrasovTV


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: