21
Mar, Mai

sursă foto: mediafax.ro

Eveniment

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "tentativă la furt calificat".

"În fapt,  la data de 10 mai 2020, în urma apariției în mediul online a unor imagini în care se observă mai multe persoane care încearcă, fără însă a reuși, să sustragă o bicicletă aflată în scara unui imobil situat în mun. Brașov, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar de cercetare penală în care au desfășurat activități de identificare a autorilor.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au depistat și identificat persoanele în cauză, acestea fiind patru bărbați, cu vârste cuprinse între 16 și 27 ani din mun. Brașov, jud. Brașov.

În urma probatoriului administrat, trei dintre persoanele implicate la săvârșirea faptei au fost reținute pentru 24 de ore și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor", se arată într-un comunicat transmis de I.P.J. Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: