21
Mar, Mai

sursă foto: zi-de-zi.ro sursa video: I.P.J. Brașov

Eveniment

O acțiune de control a avut loc astăzi, pe DN73.

"Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov sunt în permanență la datorie, angrenați în misiuni pentru menținerea ordinii și liniștii publice, pentru combaterea criminalității sub toate formele ei și pentru prevenirea și combaterea delictelor din domeniul transportului, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos.

La data de 12 mai 2020, în jurul orei  13.30, polițiști din cadrul Poliției Orașului Zărnești au oprit în trafic, pentru control, 3 camioane, ce transportau material lemnos și care circulau pe DN73.

În urma verificărilor efectuate și procedurilor legale întreprinse de către polițiști s-a constatat faptul că încărcătura din autovehicule depășește masa maximă autorizată pe acel sector de drum încălcând, astfel, legislația în vigoare.

În cauză, cei trei conducători auto au fost sancționați contravențional pentru nerespectarea prevederilor O.G. 43/1997-rep. privind regimul drumurilor, iar ca măsură complementară a fost dispusă retragerea plăcuțelor cu numerele de înmatriculare ale autovehiculelor", potrivit unui comunicat transmis de I.P.J. Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: