28
Dum, Apr

Eveniment

Cei 9 inculpați prezentați unui judecător de drepturi și libertăți al Tribunalului Brașov, cu propunere de arestare preventivă, vor sta 30 de zile în beciul Poliției Brașov.

Magistratul a admis propunerea, dar decizia poate fi contestată la Curtea de Apel Brașov, care va avea ultimul cuvânt.  

ȘTIRE INIȚIALĂ

9 persoane au fost reținute de procurorii Parchetului Tribunalului Brașov și vor prezentate unui judecător de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă.

Cei 9 inculpați au fost reținuți, pentru 24 de ore, în urma unui scandal care a avut loc într-o comună din județul Brașov.

Principala acuzație este cea de comitere a infracțiunii de ”omor”.

,,La data de 08.05.2020, în jurul orei 21,00 pe raza localității Crizbav, jud. Brașov, a avut loc un conflict spontan între mai multe persoane, în urma căruia un bărbat în vârstă de 31 ani a suferit mai multe lovituri în zona capului și corpului.

Acesta a fost preluat de un echipaj al ambulantei, ulterior decedând.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, au fost identificate persoanele participante la altercatie, acestea fiind conduse la sediul politiei în vederea audierii.

9 persoane au fost reținute și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventiva  al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Ofiteri de politie judiciară din cadrul  Inspectoratului de Politie Judetean Brașov, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii  infractiunii de omor calificat.", spun polițiștii.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: