11
Sâm, Mai

Eveniment

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a declarant, în urmă cu scurt timp, că a avut discuții cu premierul Ludovic Orban, guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, și cu ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, și au găsit cele mai bune soluții pentru revigorarea economiei României.

Declarațiile făcute de Klaus Iohannis:

-În România nu putem vorbi despre repornirea economiei, pentru că la noi economia nu a fost oprită şi că există soluţii pentru finanţarea deficitului şi pentru revigorarea economică.

-Am avut o discuție destul de lungă și am reușit, nu doar să atingem temele importante, ci chiar să venim cu soluții foarte bune. Am discutat situația economică, situația generală. Ne-am concentrat pe două teme, prima fiind deficitul bugetar. E clar că vom avea un deficit mai mare.

-Este nevoie de măsuri coerente care ne permit să încurajăm această economie care este în momentul de față într-o situație specială, într-o situație de criză.

-E evident că aceste soluții pot fi puse în practică dacă toate entitățile lucrează. Avem programe, avem soluții pentru revigorarea economică. Credem că dacă facem lucrurile așa cum trebuie, avem șanse bune ca economia românească să-și revină.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: