11
Sâm, Mai

Eveniment

179 de polițiști locali din Brașov, înscriși în Sindicatul ,,Ordine și Siguranță”, organizație reprezentativă la nivelul Poliției Locale din Brașov, reacționează după ce ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a făcut o serie de declarații la adresa acestei categorii profesionale.

„Și acum avem probleme cu Poliţia locală care amendează, care face unele abuzuri, care nu respectă toate prevederile ordonanţelor în litera şi spiritul fiecărei ordonanţe. (…)”, a afirmat, în urmă cu câteva zile, Marcel Vela.

În acest context, cei 179 de polițiști locali din Brașov, care au decis să nu protesteze prin grevă japoneză spre deosebire de mulți dintre colegii lor din țară, i-au adresat o solicitare în scris șefului Inspectoratului Județean de Poliție din Brașov, chestor Valentin Flucuș, în contextul declarațiilor făcute de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Pe scurt, cei 179 de polițiști locali din Brașov, care în condițiile generate de noul coronavirus sunt coordonați de Poliția Națională, i-au cerut chestorului Valentin Flucuș, în scris, să le spună… ce au greșit. Solicitarea a fost înregistrată la Inspectoratul Județean de Poliție din Brașov marți, 05.05.2020.

„Te simți jignit, lezat, în condițiile în care noi păzim centrele de carantină, noi verificăm persoanele aflate în izolare, dacă respectă sau nu prevederile legale. Suntem în stradă doar pentru cetățeni!”, a explicat, în exclusivitate pentru brasovtv.com, unul dintre agenții Poliției Locale din Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: