11
Sâm, Mai

sursă foto: facebook.com/infotrafic jud. Brasov,

Eveniment

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la producerea unei agresiuni în familie pe raza municipiului Brașov, jud. Brașov. 

UPDATE

"Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Brasov- Serviciul de Investigații Criminale, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Autorul a fost identificat și se află în custodia autorităților.

Ancheta penală este în curs de desfășurare, cercetările continuând pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirii răspunderii judiciare", potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Polițiștii sunt la fața locului și efectuează cercetări, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Cititorii brasovtv.com au făcut fotografii și le-au trimis la redacție. Le mulțumim!

Dacă aveți imagini sau informații care pot deveni o știre ne puteți scrie pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: