12
Dum, Mai

Eveniment

Un cetățean străin, de 40 de ani, a fost găsit mort într-o casă situată pe strada Republicii.

Potrivit unor surse care au dorit să-și păstreze anonimatul, omul locuia cu chirie, a fost căutat de un prieten, nu a răspuns la telefon, au fost anunțate autoritățile, iar bărbatul a fost găsit mort în casă.

Cadavrul va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală din Brașov pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei morții.

,,La data de 04 mai 2020, polițiști din cadrul I.P.J. Brașov au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil situat pe raza municipiului Brașov se află o persoană decedată, aspect constatat de către un echipaj medical.

Cu ocazia cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii au identificat cadavrul ca fiind al unui bărbat, în vârstă de 40 ani.

Cadavrul a fost ridicat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei reale a decesului.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care a survenit decesul.”, se precizează, la solicitarea reporterilor brasovtv.com, într-un comunicat de presă al I.P.J. Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: