20
Lun, Mai

sursă foto: digi24.ro

Eveniment

Realitatea, în România, este mult mai rea decât o arată statisticile.

Raed Arafat a declarat, luni, în emisiunea „Legile puterii”, că numărul celor infectați cu noul coronavirus în România este mult mai mare decât cazurile confirmate și raportate, și de aceea au și fost recomandate măsurile de distanțare socială.

„Este clar că numarul infectaților e mai mare decât numărul cazurilor confirmate. E și motivul pentru care recomandăm toate măsurile de distanțare socială, purtarea măștii în zone publice, pentru că există printre noi mulți oameni care sunt asiptomatici fără să știe acest lucru. N-as putea spune că toată populația României e infectată.

Pentru că noi, dacă aveam mulți infectați trebuia să avem multe decese, ele merg ca procent din total. Așa că numărul de cazuri critice da, e posibil să fie mai mare, triplu cvadruplu, dar până nu se face o testare generală, ca studiu, nu știm, nu are rost însă să testezi toată populația. Ca studiu se poate face, să se vadă dacă avem mult mai mult infectați decat știam”, a explicat Arafat la „Legile puterii, potrivit realitatea.net.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: