11
Sâm, Mai

sursa foto: alba24.ro

Eveniment

Potrivit meteorologilor, cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

Temperaturile minime vor fi cuprinse între -6 grade în estul Transilvaniei și 12 grade în Dealurile de Vest. Dimineața se va forma brumă, pe arii restrânse, în centrul țării.

Sâmbătă, valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată. Ziua cerul va fi variabil, cu unele înnorări înzonele de munte, dar numai cu totul izolat în Carpații Meridionali vor fi condiții să plouă slab, iar noaptea va deveni maimult senin în cea mai mare parte a țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.Temperaturile maxime mai scăzute decât în ziua precedentă, îndeosebi în regiunile sudice și sud-estice, se vorîncadra, în general, între 14 și 21 de grade, iar cele minime între -3 și 8 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei pânăspre -6 grade. Pe arii restrânse în nord și în centru, precum și în zonele depresionare se va forma brumă.

Duminică, de Florii, vremea se va încălzi ușor față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre sfârșitul intervalului înregiunile vestice, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu ușoare intensificăriîn regiunile estice, sud-estice și în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 22 de grade,cu valori mai scăzute pe litoral, iar cele minime, în general, între -1 și 9 grade. În depresiunile intramontane, pe ariirestrânse se va forma brumă, iar în sud-estul teritoriului vor fi condiții de ceață.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: