03
Vin, Mai

sursa foto: Facebook

Eveniment

Oficialii Poliției Române au postat pe pagina de Facebook un mesaj în care precizează că românii pot merge să cumpere carne de miel pentru Paște, dar le recomandă să aibă asupra lor cartea de identitate și declarația pe proprie răspundere.

Polițiștii au făcut câteva precizari pentru populație, în contextul apropiatelor sărbători pascale, pe pagina de Facebook.

,,Da, poți merge să-ți cumperi produsele necesare. Nu uita să ai la tine cartea de identitate și declarația pe propria raspundere, în care bifezi punctul 2 (asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor). De asemenea, îți recomandăm să mergi singur, nu cu toată familia, și să te asiguri că agentul economic de la care cumperi mâncarea este autorizat și respectă toate condițiile igienico-sanitare impuse de instituțiile cu atribuții în domeniu (vezi comunicatele ANSVSA) și nu uita să ceri documentele de proveniență, bonul fiscal, chitanța sau factura", este mesajul postat de Poliția Română.

Polițiștii precizează însă că, în acest an, comercianții nu mai pot veni în apropierea orașelor cu turmele de miei: "Acest lucru nu va mai fi posibil. Așa că, asigură-te că îți procuri produse numai din locurile autorizate".


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: