02
Joi, Mai

Eveniment

În urmă cu puțin timp, reprezentanții primăriei Bran au transmis un comunicat de presă prin care confirmă primul caz de COVID-19.

"Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public, confirmăm faptul că o persoană din cadrul Primăriei Bran, a fost confirmată pozitiv la primul test de COVID-19.Pentru a proteja cetăţenii şi funcţionarii Instituţiei, în urma anchetei epidemiologice, s-a decis că aceştia din urmă să rămână în izolare la domiciliu.

Mâine, 31martie 2020, urmează ca în clădirea Primăriei Bran să se facă dezinfecţie conform dispoziţiilor legale, pentru ca activitatea să se poată relua parţial de miercuri 1 aprilie 2020, cu funcţionarii care nu au avut contact cu persoana declarată pozitiv.

În aceste condiţii pentru cei care aveţi probleme de rezolvat la Primăria Bran, vă rugăm să ne contactaţi pe adresa de email a Instituţiei : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., urmând ca funcţionarii să vă răspundă prin intermediul poştei electronice, modalitate folosită şi de alte instituţii publice în aceste vremuri grele, asigurând astfel continuarea activităţii în Primăria Bran.

În continuare vă rugăm să fiţi responsabili şi să nu ieşiţi din casă decât dacă este necesar, să ţineţi cont de restricţiile impuse prin ordonanţele militare, iar în cazul în care nu vă simţiţi bine sau manifestaţi stări febrile, vă rugăm să sunaţi de urgenţă la medicul dumneavoastră de familie. Vă dorim multă sănătate şi o să încercăm să vă ţinem la curent cu situaţia creată", potrivit comunicatului de presă transmis de primăria Bran.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: