07
Mar, Mai

Eveniment

O angajată din centrala administrativă a Selgros Cash&Carry a fost depistată pozitiv la testul COVID-19.

Magazinul Selgros Cash&Carry nu este afectat.

"În cursul zilei de 29.03.2020, o angajată din centrala administrativă a fost testată pozitiv pentru infecția cu noul coronavirus. Colega noastră este membră a birourilor administrative. Prin natura locului de muncă, nu are contact direct cu clienții Selgros și conform noii proceduri de lucru își desfășura deja activitatea de acasă, începând de săptămâna trecută.

Spațiul de birouri este separat de magazinul Selgros și toate măsurile pentru protejarea angajaților și furnizorilor au fost implementate în strânsă colaborare cu autoritățile. Prin urmare, activitățile magazinului se desfășoară permanent în deplină siguranță, iar conducerea magazinului aplică în continuare, cu fermitate, toate măsurile de prevenție și protecție.

În acest moment, angajata noastră este în stare stabilă la spital și prezintă simptome ușoare. Toți colegii de la biroul administrativ au fost instruiți corespunzător pentru munca de la distanță și urmăm toate procedurile recomandate de reprezentanții DSP. De asemenea, clădirea a fost dezinfectată de o companie specializată. Până la această oră, niciun alt coleg din centrala administrativă nu a fost testat pozitiv și ținem legătura îndeaproape pentru monitorizarea stării de sănătate a acestora.

De altfel, echipa Selgros monitorizează, de la începutul pandemiei, constant și cu deosebită atenție situația determinată de coronavirus (COVID-19) și tratează cu maximă responsabilitate această perioadă specială, luând măsuri timpurii de protecție și prevenție pentru sănătatea tuturor clienților și angajaților noștri. În magazinele Selgros aplicăm toate recomandările oficialităților pentru a minimiza contactul dintre clienți și a maximiza siguranța sanitară. De asemenea, ne asigurăm că fiecare client și angajat este informat cu privire la măsurile luate în magazine atât prin semnalistica implementată cât și prin intermediul radioului in-store. În plus, echipele din magazinele Selgros au fost împărțite în 2 ture, pentru a preveni expunerea unui număr mare de angajați în același loc.

Selgros Cash & Carry rămâne dedicat furnizării de produse și servicii la același nivel de profesionalism pe care clienții îl așteaptă din partea noastră, astfel că toate magazinele noastre funcționează în fiecare zi până la ora 21 și ne aprovizionăm în permanență pentru a asigura stocurile necesare de marfă clienților noștri.

#FiecareDintreNoiFaceDiferența", se arată într-un comunicat de presă.

Reprezentanții magazinului asigură clienții că s-au luat toate măsurile necesare pentru a evita răspândirea virusului iar siguranța lor nu va fi afectată în nici un fel.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: