09
Joi, Mai

sursa foto: digi24.ro

Eveniment

Autoritățile brașovene continuă să tacă indiferent de întrebarea care le este adresată, în plină criză, pentru o corectă informare a cetățenilor.  

În contextul situației generate de noul coronavirus, și autoritățile de la București, care trimit comunicări oficiale jurnaliștilor doar o dată pe zi, la ora 13:00, s-au încurcat în cifre și au venit, în această după-amiază, cu rectificări.

Mai exact, dacă în comunicatul de presă trimis jurnaliștilor astăzi, 30.03.2020, la ora 13:00, 180 de români erau vindecați de noul coronavirus, la ora 16:39 numărul românilor vindecați era 209. Este o veste bună, fără nicio îndoială, dar Grupul de Comunicare Strategică a trimis tot astăzi, după 3 ore și 39 de minute al doilea comunicat de presă pentru a face rectificări, nicidecum pentru a veni cu vești noi.

În ceea ce privește județul Brașov, unde ,,abrambureala” este la ea acasă și a ajuns se pare și la București, potrivit primului comunicat de presă emis astăzi nu se vindecase de noul coronavirus niciun pacient din județul nostru. După 3 ore și 39 de minute însă, în județul Brașov erau vindecați 3 pacienți. Este o veste bună, indiscutabil, dar și această informație se încadrează tot la categoria RECTIFICARE.

Rămâne să aflăm cine a greșit: fie autoritățile locale nu au raportat la timp datele către centru, fie ,,abrambureala” de la Brașov, la capitolul comunicare, a contaminat și Capitala.

CITEȘTE:

„ABRAMBUREALA“ testelor pentru CORONAVIRUS, la Brașov


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: