26
Vin, Apr

Eveniment

În cadrul conferinței de presă ce a avut loc, astăzi, la Consiliul Județean Brașov, Adrian Veștea i-a avut invitați pe managerul Spitalului Clinic de Psihiatrie şi Neurologie Braşov, dr. Nicuşor Bâgiu, şi pe directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Braşov, dr. Liviu Muntean. 

Cei doi au adus o serie de lămuriri în legătură cu zvonurile apărute în ultima perioadă cu privire la unitățile medicale pe care le reprezintă.

În decursul zilei de ieri a apărut un articol în care se spunea că Spitalul Clinic de Copii Brașov nu are echipamente de protecție și stocuri necesare pentru această perioadă.

Directorul medical al spitalului, dr. Liviu Muntean, a dezmințit informațiile.

Directorul medical al spitalului, împreună cu președintele Consiliului Județean Brașov, au prezentat câteva poze cu stocurile existente în acest moment, în unitatea medicală.

Mai mult, directorul medical al spitalului va acționa în judecată cele două publicații care au scris articolele respective.

Pe de altă parte, managerul Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie a adus la cunoștința brașovenilor ce modificări au fost făcute în cadrul spitalului, în perioada de urgență în care se află România.

În acest mod s-a creat un număr de 130-140 de paturi care pot fi puse la dispoziția pacienților cu COVID-19.

Pentru mai multe informații și poze de la Spitalul Clinic de Copii Brașov accesați link-ul.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: