27
Sâm, Apr

sursă foto: ilovebrasov.ro

Eveniment

Program de lucru cu publicul în cadrul Camerei de Comerț și Industrie Brașov.

"Întrucât siguranţa şi sănătatea populației sunt primordiale, Camera de Comerț și Industrie Brașov respectă toate recomandările  făcute de către autoritatile competente ale Statului si de către Ministerul Sănătății în ceea ce privește măsurile care au ca scop limitarea răspândirii virusului COVID-19 și încurajează întregul mediu de afaceri de a proceda într-un mod similar.

În acest sens, Camera de Comerț și Industrie Brașov recomandă ca în perioada 18.03.2020 - 31.03.2020, să se evite, pe cât posibil, deplasările la sediul Camerei pentru activitățile specifice de relații cu publicul și sesiunile de consultanță acordate cetățenilor.

- Pentru limitarea numărului de interacțiuni directe, programul de lucru cu publicul este zilnic, în intervalul orar 10,00 – 12,00 DOAR în baza unei programări:

- Pentru eliberarea de certificate de origine și avizarea altor documente comerciale: telefon 0725 55 99 12

- Pentru consultanță în vederea analizării existenței cazului de forță majoră: telefon 0728 13 77 36

- Pentru consultanță înființări/modificări societăți: telefon 0728 13 77 37 sau 0725 55 99 12

În ceea ce priveste Departamentul de Consultanță din cadrul CCIBV, solicitările se pot face prin e-mail la adresa următoare : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Contăm pe sprijinul și înțelegerea dumneavoastră în vederea desfășurării în condiții optime a activităților instituției.

Vă mulțumim pentru înțelegere!", potrivit unui comunicat de presă a C.C.I. Brașov.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: